About

Schermafbeelding 2015-06-03 om 22.09.43

Onze missie is jullie te inspireren en te motiveren met onze recepten, voedingstips en workouts. Wie zijn wij?

Jessie

De eerste twee jaar van mijn leven woonden we in Amerika, midden in de wildernis. Hier was mijn moeder eigenlijk precies met dezelfde dingen bezig als ik nu. Ze kookte altijd super gezond & vegetarisch voor ons. Grappig genoeg heb ik nu 20 jaar later precies dezelfde interesses. Ik heb vaak moeite om me te concentreren op mijn studieboeken maar zodra het over voeding en sport gaat lees ik een boek zo uit!

Ook mijn liefde voor sport is al lang geleden begonnen, ik kan me nog heel goed herinneren hoe blij ik altijd werd van sporten. Met name toen ik op voetbal zat had ik elke dag wel willen trainen. Toen ik mijn kniebanden scheurde heb ik helaas een hele lange tijd niet kunnen sporten. Op een gegeven moment ben ik gaan salsa dansen wat ik ook een aantal jaren met heel veel plezier gedaan heb. Op reis heb ik gedoken en gesurft in Australië dat vond ik helemaal geweldig, ik hou echt van de zee. Na mijn reis ben ik in Frankrijk ook nog een aantal keer gaan surfen.
Eigenlijk hou ik bijna van elke sport! Sinds anderhalf jaar ben ik lid bij Crossfitnoord, ondanks dat ik een aantal oefeningen nog niet kan uitvoeren vind ik het super leuk om daar te trainen.
Dingen die ik de toekomst nog heel graag zou willen doen zijn: leren kitesurfen, leren snowboarden, salsa dansen op cuba & nog meer van de wereld zien!

Jessie Lynn AA lach

Lynn

Ik kan nog precies het moment herinneren dat wij thuis onze eerste computer kregen. Het was zo’n ding waar je alleen op kon typen. Geweldig vond ik het. Toen wij een ‘echte’ computer kregen was ik helemaal gefascineerd door alles wat je er mee kon. Ik begon dan ook als kind al met websites maken over mijn favoriete artiesten. En ik had een blog.. een subdomein bij een meisje die mijn passie deelde (nu igerards.com). Zo heb ik zelf geleerd om websites te maken. Door gewoon maar te blijven proberen en niet op te geven als iets niet lukte.
In 2009 ben ik communicatie gaan studeren aan de Hanzehogeschool in Groningen. Dit was eigenlijk slechts tijdelijk bedoeld, zodat ik het jaar daarna naar Amsterdam kon gaan voor het AMFI. Maar ik had het erg naar mijn zin in Groningen en de modewereld begon mij af te schrikken. Vandaar dat ik door ben gegaan met communicatie en uiteindelijk ben afgestudeerd in 2015.

Ik heb een hele leuke vriendinnen groep waar ik eens in de zoveel tijd mee ga eten, films kijken, feesten. Maar ik heb ook mijn gezin waar ik super trots op ben. Mijn dochter Nikki en mijn zoon Bodi komen altijd op de eerste plaats. Ik betrap mezelf erop dat ik er plezier aan heb om naar de speeltuin te gaan, om samen naar Dora te kijken en om heel gek te dansen, zonder schaamte.
Mijn ultieme moment van ontspanning is het kijken naar series als New Girl, Grey’s Anatomy en Friends. En ik luister graag naar Justin Timberlake en Taylor Swift.