Broodje geitenkaas, honing en walnoten

image4

Niet echt vernieuwend, maar wel érg lekker. Dit broodje maak ik meestal op een vrije dag, omdat ik dan thuis de oven kan gebruiken. Het is makkelijk te maken en binnen 10 minuten klaar.

Wat heb je nodig?
– Een hard broodje
– Geitenkaas
– Honing
– Walnoten

Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd het broodje open, zodat je het kan beleggen. Smeer er een dikke laag geitenkaas op. Vervolgens een klein beetje honing en wat walnoten (niet teveel, anders valt het er van af in de oven). Leg het belegde deel van het broodje en het andere deel los van elkaar in de oven. Laat het even warm worden, zodat de geitenkaas zachter is geworden.
Haal het uit de oven, doe er nog wat extra honing overheen en klaar. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *